MENÜ

19 Temmuz 2012 Perşembe

Yalancı Tavuk Göğsü

Yeni başlığımın yalancı tavuk göğsü olmasını çok isterdim. büyük bir hevesle bulduğum tarifi yaptım ancak biraz yoğun oldu sonuç çok hoş değil... Güzel sonuç almadığım tarifleri de yayınlamak istemediğim için bu başlık bi süre boş kalacak Sizlerin bi önerisi varsa alabilirim.. Özellikle sitemizin yegane üyesi  Duygu Hanıma duyrulur :))) Bizi bilgilerinizden mahrum bırakmayın efendim...

Saygılar sevgiler...


veee Duygu Hanım sesimizi duydu :))) Gözünü sevdiğim interneti sen nelere kadirsin :) Büyük bir zevkle yayınlıyorum Afiyet olsun hepimize..



 Krema Malzemeleri:
  • 1lt süt
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 2yemek kaşığı tereyağı
  • vanilya
Ayrıca:
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
Hazırlanması:
  1. Tüm krema malzemesini karıştırarak pişirin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Kağıdın üstüne 1 su bardağı hindistan cevizi serpin. Yalancı tavuk göğsünü üzerine yayıp iyice soğutun.
  2. Soğuduktan sonra üzerine 1,5 su bardağı cevizi serpin. Kağıt yardımıyla rulo yapın. Kağıdı üzerine kapatıp bu halde buzdolabında servis yapana kadar bekletin. (Çok uzun süre beklerse cevizler karartacaktır) Mevsim meyveleriyle servis yapın.



2 yorum:

  1. Afiyet olsun arkadaşım :)

    Ben de tarifi Portakal Ağacı sitesinin sahibesi Hatice abladan almıştım; ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım. Hasta olmam hasebiyle uzun zaman internetten uzağım yeni gördüm mesajını bu arada gönderdiğin tariflri de bi türlü incelemeye fırsat bulamadım çokkkk tesekkür ederim müsait bi zamanda bakacağim hepsine iyi akşamlar canım

    YanıtlaSil